Ένα διαφορετικό ταξίδι στην Αθήνα με την Clio Muse | Yaba Travellers
Clio muse, μία εφαρμογή ξενάγησης, που μέσω σύντομων ιστοριών «οδηγούν» τον επισκέπτη στην εκάστοτε διαδρομή- ξενάγηση που έχει επιλέξει!
ταξίδι, στην, Αθήνα, με, Clio Muse
1598
post-template-default,single,single-post,postid-1598,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.2,woocommerce-no-js,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Ένα διαφορετικό ταξίδι στην Αθήνα με την Clio Muse

Ένα διαφορετικό ταξίδι στην Αθήνα με την Clio Muse

yabatravellers_ebook_sidebar
chania_bank_300x250

Μία ηλιόλουστη μέρα, από αυτές που θα αρχίσουν να μας λείπουν σιγά σιγά τώρα που μπήκε το φθινόπωρο «κατεβήκαμε» στο κέντρο της Αθήνας για ένα διαφορετικό ταξίδι. Ένα ταξίδι στον χρόνο, στο οποίο συνοδός μας ήταν η Clio muse. Το θέμα του ταξιδιού ήταν η γέννηση της Δημοκρατίας στην αρχαία Αθήνα. Το θέμα όμως δεν ήταν το ταξίδι, μιας και θα μπορούσαμε να είχαμε επιλέξει να ακολουθήσουμε μία από τις πολλές «διαφορετικές» διαδρομές της Clio muse.

Τι είναι η Clio muse;

Πρόκειται ουσιαστικά για μία εφαρμογή ξενάγησης, που μέσω σύντομων ιστοριών «οδηγούν» τον επισκέπτη στην εκάστοτε διαδρομή- ξενάγηση που έχει επιλέξει. Έτσι με ένα εύκολο και ενδιαφέρον τρόπο μπορεί κάποιος να περιπλανηθεί στις σύντομες ιστορίες που θα σου προσφέρουν όλες τις πληροφορίες  χωρίς να σε κουράσουν.

Τι είδους περιηγήσεις μπορείς να βρεις στην Clio muse;

Πολλών ειδών και κατηγοριών για όλα τα γούστα! Από περιηγήσεις σε μουσεία, μέχρι γαστρονομικές, ιστορικές αλλά και λογοτεχνικές. Μάλιστα υπάρχει και ξενάγηση με θέμα «Οι γάτες τη Αθήνας»! Έχεις πιο πρωτότυπη πρόταση για το Σαββατοκύριακο;!

Τι περιήγηση κάναμε εμείς!

Εμείς επιλέξαμε μία από τις πιο δημοφιλείς περιηγήσεις, την γέννηση της Δημοκρατίας. Ένα ταξίδι από την τυραννία του Πεισίστρατου μέχρι την καθιέρωση του δημοκρατικού πολιτεύματος. Η ξενάγηση χωρίζεται σε 11 βήματα, που το καθένα περιλαμβάνει 9-13 ιστορίες. Όλες  διαδραματίζονται στο κέντρο της Αθήνας και ξεκινάνε από την Αρχαία Αγορά. Άνετα αθλητικά, καφεδάκι και έτοιμοι!

Πώς μπορείς να χρησιμοποιήσεις την εφαρμογή;

Κατεβάζεις  την Clio muse στο κινητό σου. Διαλέγεις το tour που επιθυμείς, είτε βάση του ενδιαφέροντος, είτε της απόστασης από το σημείο σου. Προχωράς σε αγορά, είτε μέσω χρεωστικής-πιστωτικής, είτε μέσω PayPal και είσαι έτοιμος για περιήγηση. Οι οδηγίες είναι πολύ απλές όπως και τα βήματα της ιστορίας.

Γιατί μας άρεσε.

Γιατί είναι μία εφαρμογή με χρησιμότητα και προσφέρει ένα ποιοτικό προϊόν. Πέραν τούτου είναι δημιούργημα μιας ομάδας νέων παιδιών που αντιλαμβάνονται την ανάγκη για αλλαγή και πρωτοτυπία στην εμπειρία της περιήγησης.

Τσέκαρε τις υπηρεσίες στο cliomuseapp.com

Extra tips Όχι μόνο στα μουσεία αλλά και στις ιστορίες της ίδιας μας της πόλης.
I N S P I R A T I O N