Πώς να οργανώσεις το τέλειο ταξίδι έκπληξη | Yaba Travellers
Όποιος αγαπάει τα ταξίδια θα συμφωνήσει μαζί μας ότι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε αυτά τα άτομα είναι ένα ταξιδι εκπληξη!
Πώς να οργανώσεις ταξίδι έκπληξη
1232
post-template-default,single,single-post,postid-1232,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.2,woocommerce-no-js,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Πώς να οργανώσεις το τέλειο ταξίδι έκπληξη

Πώς να οργανώσεις το τέλειο ταξίδι έκπληξη

yabatravellers_ebook_sidebar
chania_bank_300x250

Όποιος αγαπάει τα ταξίδια θα συμφωνήσει μαζί μας ότι το καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε αυτά τα άτομα είναι ένα ταξιδι εκπληξη! Τώρα που πλησιάζουν τα Χριστούγεννα είναι  μία καλή ιδέα. Ωστόσο, δεν χρειάζεται να γιορτάζετε κάτι. Τα αυθόρμητα είναι καμιά φορά τα καλύτερα και τα πιο ανυποψίαστα. Για να οργανώσεις το τέλειο ταξιδι εκπληξη θα χρειαστεί να προσέξεις μερικά πραγματάκια γιατί όπως  κάθε «έγκλημα» χρειάζεται το άλλοθί του.

Χρόνος

Προτίμησε να είναι ένα σύντομο ταξίδι 1-3 μέρες. Ο λόγος είναι για να μπορείς να καλύψεις όλα όσα μπορούν να πάνε στραβά όταν έχεις περισσότερες μέρες στην διάθεσή σου. Τι εννοούμε; Αν το έτερον ήμισυ έχει άδεια 10 μέρες και σχεδιάζεις να το κάνεις τότε σίγουρα μέσα σε αυτές τις μέρες ο άλλος θα έχει κάνει κάποια πλάνα. Την ίδια ώρα που εσύ θα οργανώνεις ταξιδι εκπληξη, ο άλλος θα έχει κανονίσει κομμωτήριο, σινεμά, γήπεδο κλπ κλπ. Προσπάθησε να εντοπίσεις 2-3 μέρες που θα είναι ελεύθερες, ή που ότι χρειαστεί να ακυρώσει θα έχει μικρό impact. Μην ξεχνάς σημασία έχει η πράξη και όχι οι μέρες.

Που να πάτε

Από ένα τριήμερο στην Λισαβόνα μέχρι ένα σαββατοκύριακο στην Μάνη οι προορισμοί μπορούν να είναι απεριόριστοι.  Ο άνθρωπός σου θα εκτιμήσει την κίνηση και μόνο. Αν ο άνθρωπός σου είναι του «έξω» διάλεξε ένα ζωντανό προορισμό. Αν έχει περισσότερο ανάγκη την ξεκούραση διάλεξε έναν ήσυχο προορισμό, ή ένα ωραίο κατάλυμα για να περάσετε το διήμερο με αγκαλιές και βόλτες στην εξοχή.  Θυμήσου ότι θέλεις να κάνεις ταξιδι εκπληξη σε κάποιον άλλο οπότε αν τα θέλω σας δεν ταιριάζουν βάλε σε προτεραιότητα τα δικά του.

Το οικονομικό

Αν έχετε κοινό λογαριασμό θα είναι μία πρόκληση μιας και δεν θέλεις να καταλάβει ο άλλος ότι κάτι ετοιμάζεις.  Ακόμη και αν το ταξιδι εκπληξη είναι μικρό και οικονομικό ένα ποσό θα το χρειαστείς. Το καλύτερο είναι να αρχίσεις να το σχεδιάζεις 2-3 μήνες πριν ώστε να κρατάς στην άκρη μικρά ποσά που δεν θα γίνουν αντιληπτά. Τώρα αν το έτερον ήμισυ είναι μεγάλο λαγωνικό βρες μια καλή δικαιολογία τύπου, το σπίτι θα χρειαστεί μία μικρή επισκευή, ή θέλεις πολύ να αγοράσεις ένα ρούχο-παπούτσι κλπ.

Έξτρα μέτρα προσοχής

Έκλεισες λοιπόν ένα διήμερο και έκανες κράτηση στο ξενοδοχείο. Δύο σημεία προσοχής. Πρώτον, κλείσε ξενοδοχείο με δωρεάν ακύρωση γιατί πολλά μπορούν να πάνε στραβά όταν σχεδιάζεις ένα ταξιδι εκπληξη. Δεύτερον, κρύψε την επιβεβαίωση της κράτησης! Ναι, εκείνο το e-mail που μπορεί να τα προδώσει όλα. Την έχουμε πατήσει. Όταν μπει ο άλλος στον υπολογιστή σου και έχεις αφήσει ανοιχτά τα e-mail μπορεί πολύ εύκολα να «πέσει» πάνω του.  Άλλο σημείο προσοχής είναι ο ενθουσιασμός σου και οι σπόντες.

Καλή επιτυχία!

Extra tips Προσπάθησε να κρύψεις την χαρά σου και μην πετάς σπόντες για εκείνο το διήμερο που υπό κανονικές συνθήκες θα ήταν ένα κλασσικό ρεπό.
C O U P L E S T R A V E L