Μια μέρα στην Αθήνα με τον Ιντερνετικό μας Butlair | Yaba Travellers
Σαν φανατικοί ταξιδευτές του 21ου αιώνα αγαπάμε τα gadget, τα app και τις υπηρεσίες που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη. Μία τέτοια υπηρεσία είναι το Butlair.
Μια μέρα στην Αθήνα με τον Ιντερνετικό μας Butlair
1586
post-template-default,single,single-post,postid-1586,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.2,woocommerce-no-js,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Μια μέρα στην Αθήνα με τον Ιντερνετικό μας Butlair

Μια μέρα στην Αθήνα με τον Ιντερνετικό μας Butlair

yabatravellers_ebook_sidebar
chania_bank_300x250

Υπάρχουν κάτι ωραίες ιδέες εκεί έξω. Κάποιες από αυτές γίνονται πράξη από νέους ανθρώπους με όραμα, πείσμα και επιμονή. Μία τέτοια ιδέα που έγινε πράξη είναι και το Butlair. Σαν φανατικοί ταξιδευτές του 21ου αιώνα αγαπάμε τα gadget, τα app και τις υπηρεσίες που κάνουν την ζωή μας πιο εύκολη όταν είμαστε on the road, on air, ή ακόμη και στην ίδια μας την πόλη.

Πώς θα σου φαινόταν να μπορείς να ανακαλύψεις την πόλη σου (και όχι μόνο) με την καθοδήγηση και την βοήθεια ενός ιντερνετικού φίλου;

Το concept είναι απλό. Έχεις βρεθεί στην Αθήνα, τα Χανιά, την Μύκονο ή την Σαντορίνη (τα μέρη που αυτή τη στιγμή δραστηριοποιείται η Butlair) και θέλεις να πας κάπου. Ας πούμε ότι θέλεις να πας για ένα ρομαντικό δείπνο. Αλλά δεν ξέρεις που, δεν ξέρεις τιμές και δεν έχεις και όρεξη να κάνεις κράτηση. Ρώτας τον ιντερνετικό butlair σου μέσω του messenger (ναι και όμως) και σου λέει την γνώμη του, τι υπάρχει εκεί κοντά, τι έχει δοκιμάσει, τι έχει καλές κριτικές και σου κάνει και κράτηση άμα θες! Και όλα αυτά είναι εφικτά γιατί δεν μιλάς με κανένα ρομπότ αλλά με άνθρωπο! Σαν ένας φίλος που μπορεί να αντικαταστήσει την ανάγκη για συνεχές γκουγκλάρισμα και αναζήτηση, αλλά να κάνει και χιούμορ.

Ωστόσο, δεν περιορίζεται μόνο εκεί!

Ο Βutlair σου μπορεί να σε βοηθήσει και σε δύσκολες στιγμές.

Όταν λέμε δύσκολες στιγμές δεν εννούμε να σου κρατάει τα χαρτομάντηλα μετά το χωρισμό, αλλά να σε βοηθήσει να βρεις φαρμακείο, γιατρό και νοσοκομείο όταν το έχεις ανάγκη. Ιδίως όταν βρίσκεσαι σε μία άγνωστη πόλη αυτό είναι σημαντικό. Κοινώς είναι ο φίλος που θα σου βρει σχεδόν ότι θες ενώ ταξιδεύεις, ή απλώς ανακαλύπτεις την πόλη σου. Από μέρη για να νοικιάσεις ποδήλατα, μέχρι μαγαζιά για να αγοράσεις δώρο στη μαμά σου και spa για να χαλαρώσεις το κορμάκι σου.

Φαντάσου λοιπόν, τώρα ειδικά που έρχεται Αύγουστος να είσαι από αυτούς που θα μείνουν μόνοι στην πόλη.

Ναι, αυτά συμβαίνουν και στις καλύτερες οικογένειες και στους πιο αεικίνητους ταξιδιώτες. Αν σε παρηγορεί και εμείς Αθήνα θα μείνουμε τον Αύγουστο! Μήπως ήρθε η ευκαιρία να ανακαλύψεις την πόλη σου με την βοήθεια του Butlair σου; Αν πάλι βρεθείς στα Χανιά, την Μύκονο ή την Σαντορίνη ακόμη καλύτερα.

Η πρακτική εφαρμογή είναι απλή.

Μπαίνεις στο Βutlair.com δίνεις τα στοιχεία σου και τον τρόπου που επιθυμείς να επικοινωνείς με τον Butlair σου (messenger, what’s up, wechat). Επιλέγεις πακέτο (1,3 ή 7 ημερών) και προχωράς στην πληρωμή σου.

Extra tips And you are ready to go, ή όπως λέει και η ομάδα του Butlair as simple as texting a friend!
I N S P I R A T I O N