Πώς να «αναβαθμίσεις» το προφίλ σου στο Instagram. | Yaba Travellers
Παρακάτω θα δούμε πώς να αναβαθμίσεις το προφίλ σου στο Instagram διατηρώντας αυτό που σε κάνει ξεχωριστό.
πώς να αναβαθμίσεις το προφίλ σου στο Instagram
7337
post-template-default,single,single-post,postid-7337,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.2,woocommerce-no-js,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Πώς να «αναβαθμίσεις» το προφίλ σου στο Instagram.

Πώς να «αναβαθμίσεις» το προφίλ σου στο Instagram.

Ebook

Ebook : Πώς να ταξιδέψεις τον κόσμο με έναν ελληνικό μισθό
chania_bank_300x250
Lightroom Presets

Ένα ωραίο προφίλ δεν αξιολογείται από τους αριθμούς των ακολούθων του αλλά από μία πληθώρα πραγμάτων. Στο τέλος της ημέρας όμως αυτό που πρέπει να εκπροσωπεί το προφίλ σου είναι εσένα. Στον κόσμο του Instagram είναι πολύ εύκολο να «παρασυρθείς» και να χάσεις την φωνή σου, κάνοντας αυτό που κάνουν όλοι. Παρακάτω θα δούμε πώς να αναβαθμίσεις το προφίλ σου στο Instagram διατηρώντας αυτό που σε κάνει ξεχωριστό.

Παρουσίασε τον εαυτό σου!

Κοινώς συστήσου! Όταν μπαίνει κάποιος πρώτη φορά στο προφίλ σου δεν έχει ιδέα ποιος είσαι ή τι πρεσβεύεις. Αν περάσει κάποια ώρα στο περιεχόμενο σου θα καταλάβει αλλά το bio είναι η πρώτη εντύπωση. Σκέψου λοιπόν τι είναι αυτό που σε χαρακτηρίζει. Μην σκέφτεσαι τι έχουν γράψει άλλοι bloggers, ή Instagrammers. Το copy paste στα bio είναι at least βαρετό. Σκέψου εσένα! Και βεβαίως τι είναι αυτό το οποίο θέλεις να παρουσιάσεις. Ποιο κομμάτι του εαυτού σου. Για παράδειγμα δύο από τα πράγματα που έχουμε γράψει στο προφίλ μας είναι το «world travelers» & το «chase the extraordinary». Ξεκινάμε με αυτά γιατί είναι τα κομμάτια του εαυτού μας είναι που θέλουμε να παρουσιάσουμε και βεβαίως γιατί αυτό νιώθουμε ότι είμαστε- κάνουμε. Έπειτα ακολουθεί το travel blogging κλπ. Συστήσου λοιπόν!

Πες μία ιστορία.

Πιστεύουμε ότι όλοι αναζητάμε μία καλή ιστορία. Μία ιστορία μπορεί να σε ταξιδέψει, να σε συγκινήσει, να σε εμπνεύσει. Πες μία ιστορία, την δική σου ιστορία. Πες μία ιστορία μέσα από τις φωτογραφίες, τα βίντεο σου, τα stories σου και τα caption σου. Οι επιλογές είναι ατελείωτες. Αν θέλεις να αναβαθμίσεις το προφίλ σου στο Instagram θα πρέπει να είσαι διατεθειμένος να ανοιχτείς. Να δείξεις και να πεις την ιστορία σου. Προσωπικά το βρήκαμε πολύ απελευθερωτικό να μπορούμε να πούμε τις ιστορίες μας. Να ταυτιστούμε με κόσμο, να εμπνεύσουμε αλλά και να εμπνευστούμε.

Μίλα με νέους ανθρώπους.

Κοινώς αναζήτησε νέο κοινό. Την προσοχή σου παρακαλώ, όταν λέμε αναζήτησε νέο κοινό δεν εννοούμε να ξεκινήσεις να σπαμάρεις και να κάνεις follow-unfollow. Θα ακολουθήσει ανάλυση για όλες αυτές τις τακτικές σε μελλοντικό creators hub. Χτίσε σχέσεις με νέους ανθρώπους, με άτομα που έχουν και άλλα ενδιαφέροντα. Το να συναναστρέφεσαι μόνο 10-30 άτομα με τα οποία ανταλλάσσεις σχόλια και στηρίζεστε δεν έχει τίποτα κακό. Αλλά δεν θα σε βοηθήσει να αναβαθμίσεις το προφίλ σου στο Instagram. Τι άλλα ενδιαφέροντα έχεις; Για παράδειγμα προσωπικά πέρα από το ταξίδι μας ενδιαφέρει πολύ η φωτογραφία. Οπότε αναζητούμε να συνδεθούμε και με ανθρώπους που τους ενδιαφέρει η φωτογραφία πέρα από το ταξίδι. Μοιραζόμαστε κοινό πάθος, πληροφορίες και ευχάριστες συζητήσεις.

Δείξε το process σου.

Η παρωχημένη τελειότητα είναι κάτι που τα social media (ευτυχώς!) αρχίζουν να ξεπερνάνε. Ο κόσμος αναζητά πραγματικά πρόσωπα, ανθρώπινα. Άτομα που περνάνε διαδικασίες όπως όλοι οι καθημερινοί άνθρωποι. Τόλμησε να δείξεις τι κρύβεται πίσω από την τελειότητα που μπορεί να παρουσιάζεις. Τόλμησε να δείξεις πώς βγήκε αυτή η εξωπραγματική φωτογραφία, τόλμησε να δείξεις τις δύσκολες στιγμές σου. Η ειλικρίνεια είναι το πιο δυνατό σου χαρτί. Και είναι και αυτό που θα σε βοηθήσει να έχεις διάρκεια, χωρίς να χάσεις το μυαλό σου στον κόσμο των social media που καλώς ή κακώς ο καθένας δηλώνει ότι θέλει.

Stay real και μην φοβάσαι να δείξεις την δική σου διαδικασία.
S O C I A L M E D I A