Η βαλίτσα του ζευγαριού και πως να τα χωρέσεις όλα | Yaba Travellers
Κάθε ταξίδι είναι μία πρόκληση. Πάμε να δούμε πως μπορείς να πακετάρεις την ιδανική βαλίτσα του ζευγαριού και πώς να τα χωρέσεις όλα.
βαλίτσα του ζευγαριού πως να τα χωρέσεις όλα
240
post-template-default,single,single-post,postid-240,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.2,woocommerce-no-js,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Η βαλίτσα του ζευγαριού και πως να τα χωρέσεις όλα

Η βαλίτσα του ζευγαριού και πως να τα χωρέσεις όλα

Η βαλίτσα του ζευγαριού και πως να τα χωρέσεις όλα


Κάθε ταξίδι είναι μία πρόκληση. Γιατί να κάνεις το ταξίδι σου ακόμη πιο δύσκολο κουβαλώντας ένα κάρο πράγματα και βαλίτσες που κυριολεκτικά θα «σέρνεις» μέχρι το ξενοδοχείο σου; Χρειάζεσαι κάποια πράγματα, δεκτό. Όταν δε είστε δυο χρειάζεστε περισσότερα! Τι αν σου λέγαμε πως με λίγη καλή πίστη και οργάνωση μπορείς να τα χωρέσεις όλα σε μία βαλίτσα; Πάμε να δούμε πως μπορείς να πακετάρεις την ιδανική βαλιτσα του ζευγαριου και πώς να τα χωρέσεις όλα.

Περι ισότητας

Θα σπάσουμε τα στερεότυπα ότι οι γυναίκες κουβαλάνε ένα κάρο πράγματα και οι άνδρες μόνο τα βασικά. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που τα πράγματα είναι ανάποδα. Οπότε στην περίπτωση ισότητας χώρου δεν έχει σημασία ποιος από τους δύο έχει την τάση να παίρνει μαζί του όλη την προίκα του. Αν τώρα κάποιος από τους δύο είναι πραγματικά ολιγαρκής και θέλει να παραχωρήσει περισσότερο από το μερίδιό του στη βαλίτσα ακόμη καλύτερα. Στο νου σου κράτα ότι έχεις την μισή βαλίτσα στη διάθεσή σου. Στο κάτω κατω αν όλα πάνε στραβά έχεις και την χειραποσκευή.

Αποστολή νεσεσέρ, σαμπουάν και άλλα ενδιαφέροντα

Ο ιδανικός αριθμός νεσεσέρ που χρειάζεστε όταν φτιάχνεται την βαλιτσα του ζευγαριου είναι 3! Ένα ο καθένας και ένα κοινό. Το κοινό νεσεσέρ θα περιλαμβάνει αυτά τα πράγματα που μπορείτε να μοιραστείτε. Για παράδειγμα μία οδοντόκρεμα. Επίσης, θα περιλαμβάνει κοινό σαμπουάν και αφρόλουτρο. Τώρα θα μας πείτε γιατί οι άνδρες να μυρίζετε βανίλια και οι γυναίκες Ultrex; Για να αποφύγετε αυτή την δυσαρέσκεια πολύ απλά προτιμήστε πιο unisex μυρωδιές, έστω για τα ταξίδια σας. Στο σπίτι ας χρησιμοποιεί ο καθένας τα δικά του, που θα είναι πιο εξειδικευμένα για τις ανάγκες σας.

Extra tips για όσους αγαπάνε την λεπτομέρεια:
Αν χρησιμοποιείτε ηλεκτρική οδοντόβουρτσα πάρτε μόνο μία βάση και δύο βουρτσάκια. Κάτι αντίστοιχο μπορεί να συμβεί και με το ξυραφάκι. Χρησιμοποιήστε κοινή βάση αλλά διαφορετική «κεφαλή» – λεπίδα.
P A C K I N G