YABA TRAVELLERS


Γεια σου! Είμαστε ο Γιώργος και η Βασιλική, ένα ζευγάρι travel bloggers &  creators με πάθος για τα ταξίδια και τις περιπέτειες. Μέσα από την ταξιδιάρικη σελίδα μας θέλουμε να «φωτίσουμε» αθέατες πλευρές των ταξιδιών και να μοιραστούμε συμβουλές και ιστορίες για όλα αυτά που κάνουν την ζωή μας πιο όμορφη. Μας αρέσει το καλό φαγητό, είτε προέρχεται από ένα πάγκο στην Ταϊλάνδη, είτε από ένα πολυτελές εστιατόριο. Αγαπάμε ιδιαιτέρως τα αεροπορικά ταξίδια, το να ανακαλύπτουμε νέους προορισμούς και τις ιδιαίτερες εμπειρίες. Όταν δεν διαβάζουμε για ταξίδια και δεν ψάχνουμε για ξενοδοχεία περνάμε το χρόνο μας βλέποντας ταινίες και μαγειρεύοντας. Η φράση που μας αντιπροσωπεύει;

“I am not the same having seen the moon shine on the other side of the world”

( «Δεν είμαι ο ίδιος έχοντας δει το φεγγάρι να λάμπει από την άλλη άκρη του κόσμου» της Mary Anne Radmacher)

Β Α Σ Ι Λ Ι Κ Η


Γεννήθηκε στην Κρήτη αλλά η ζωή έμελλε να την φέρει στην Αθήνα αφού πρώτα έκανε tour και από άλλες πόλεις.

 

Σπούδασε πολιτικές επιστήμες κα έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στα Οικονομικά και το Μάρκετινγκ αλλά η ζωή είχε άλλα σχέδια μιας και σήμερα εργάζεται στο blog!

 

Δεν λέει ποτέ όχι στο καλό φαγητό , ιδίως το Μεξικάνικο.

 

Ενθουσιάστηκε με την Σιγκαπούρη, την «σημάδεψε» η Ινδία και ανυπομονεί μονίμως για τον επόμενο προορισμό (που ψάχνει μανιωδώς)

 

Ονειροπολεί πολύ και αγαπάει τον ύπνο.

 

Αγαπημένη στιγμή χαλάρωσης : Netflix με σούσι και τον Γιώργο αγκαλιά.

 

Αγαπημένο βιβλίο: Η Φάρμα των ζώων, του Τζ. Όργουελ (έχει και ένα κρυφό «κόλλημα» με τις αυτοβιογραφίες)

 

Είναι η «συγγραφές» της ομάδας, καθώς γράφει τα περισσότερα κείμενα στο blog.

Γ Ι Ω Ρ Γ Ο Σ


Γεννήθηκε στην Κρήτη αλλά τα τελευταία χρόνια της ζωής του ζει στην Αθήνα.

 

Σπούδασε Διοίκηση Οικονομίας με εξειδίκευση στην Διοίκηση Τουριστικών Επιχειρήσεων αλλά τον τράβηξε από νωρίς ο αεροπορικός χώρος (όπου γνωρίστηκε και με την Βασιλική).

 

Δεν λέει ποτέ όχι σε ένα καλό Daiquiri και ένα νόστιμο Burger, ιδίως μετά από μία «δύσκολη» μέρα.

 

Ενθουσιάστηκε με τo Μπαλί, τον «σημάδεψε» η Ινδία και ανυπομονεί μονίμως για τον επόμενο προορισμό.

 

Έχει διαρκώς ενέργεια και ότι κάνει το κάνει με πάθος.

 

Αγαπημένη στιγμή χαλάρωσης : Netflix με burger και την Βασιλική αγκαλιά.

 

Είναι μεγάλος γκαζετάκιας και μονίμως ψάχνει τον κατάλληλο εξοπλισμό και το κατάλληλο πλάνο/κάδρο.

 

Είναι στο web development του Site και ο  «κινηματογραφιστής» της ομάδας, καθώς φτιάχνει όλα τα βίντεο των yabatravellers!

Τι σημαίνει yaba?

Αγάπη! Είναι η δική μας προσωπική λέξη. Όπως πολλά ζευγάρια έτσι και εμείς έχουμε την δική μας «μυστική» λέξη που αποκαλούμε ο ένας τον άλλο χαϊδευτικά και την μοιραζόμαστε μαζί σας

Πως ξεκινήσαμε

Η γέννηση του ταξιδιωτικού μας site ξεκίνησε σε ένα ταξίδι! Όταν βρισκόμασταν στην εξωτική Ινδονησία, ανάμεσα στους ορυζώνες και τους φοίνικες πήραμε επίσημα την απόφαση να αρχίσουμε να καταγράφουμε τις ταξιδιάρικες περιπέτειες μας σαν ζευγάρι. Ήταν η στιγμή που η ανάγκη για δημιουργικότητα συνάντησε την ανάγκη για ατελείωτες περιπλανήσεις. Κάπως έτσι που λες γεννήθηκε το Yabatravellers.

Ακολούθησαν πολλά ταξίδια, πτήσεις, ατελείωτες ώρες γραψίματος και φωτογραφήσεις. Όλα με την ελπίδα να δημιουργήσουμε ένα χώρο που δεν θα μοιράζεται απλά ταξιδιωτικές πληροφορίες, αλλά μια νότα χαράς και έμπνευσης για όλους εκεί έξω που υποσχέθηκαν στους εαυτούς τους μια ζωή γεμάτη περιπέτειες.

Ο στόχος μας

Μέσα από τις προσωπικές μας ταξιδιωτικές εμπειρίες στην Ελλάδα και τον κόσμο θέλουμε να «φωτίσουμε» αθέατες πλευρές των ταξιδιών, να μοιραστούμε μαζί σας συμβουλές, έξυπνους ταξιδιωτικούς οδηγούς και μαγευτικά φωτογραφικά άλμπουμ.

Work with us

Θέλετε να προωθήσετε το brand σας, την επιχείρησή σας, ή το προϊόν σας με ένα ξεχωριστό τρόπο; Εδώ θα βρείτε πάθος, φαντασία και συνέπεια!

 

Πρώτα ζούμε και μετά γράφουμε, γι’ αυτό είναι απαραίτητο να έχουμε προσωπική εμπειρία από το προϊόν, ή την υπηρεσία που προσφέρετε και να αφορά το αντικείμενο του blog μας και τους αναγνώστες μας.