Οργώνοντας την Κρήτη | 4 Μέρες 4 Νομοί | Yaba Travellers
Ένα ταξίδι ξεκινάει στην Κρήτη!Σε 4 μέρες λοιπόν κάναμε ένα πέρασμα και από τους 4 Νομούς. Το αποτέλεσμα θα το δεις στο παρακάτω βίντεο!
Οργώνοντας την Κρήτη 4 Μέρες 4 Νομοί
526
post-template-default,single,single-post,postid-526,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.2,woocommerce-no-js,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
Ε Λ Λ Α Δ Α

Οργώνοντας την Κρήτη | 4 Μέρες 4 Νομοί

Οργώνοντας την Κρήτη | 4 Μέρες 4 Νομοί

Όσοι μας παρακολουθείτε, ή μας ξέρετε θα γνωρίζετε ήδη ότι είμαστε και οι δύο από την Κρητη (αν όχι μάθε περισσότερα εδώ!). Κάθε φορά λοιπόν όταν επισκεπτόμαστε το νησί διασχίζουμε την μισή Κρητη προκειμένου να δούμε τους συγγενείς, κυρίως γονείς και αδέρφια που μένουν σε διαφορετικές πόλεις! Αυτή την φορά καταγράψαμε ένα μικρό οδοιπορικό, ώστε να σου δώσουμε μία γεύση από το όμορφο νησί μας. Σε 4 μέρες λοιπόν κάναμε ένα πέρασμα και από τους 4 Νομούς. Το αποτέλεσμα θα το δεις στο παρακάτω βίντεο!

Πάμε Κρήτη!

LOCATION

Πρώτα όμως μια μικρή περιγραφή για τα μέρη που θα δεις στο βίντεο. Ξεκινάμε από την πόλη του Αγ. Νικολάου, βουτάμε σε κάποιες από τις αμμουδένιες παραλίες του Νομού Λασιθίου και επισκεπτόμαστε το νησάκι της Σπιναλόγκας. Συνεχίζουμε με την πόλη του Ηρακλείου, το φρούριο «Κούλε» και κάνουμε μία στάση να παίξουμε ένα ελληνικό παιχνίδι Virtual Reality (Time to Die) Ηρακλειώτη δημιουργού. Στη συνέχεια κατευθυνόμαστε στο Ρέθυμνο για βόλτες στην παλιά πόλη, παραδοσιακά γλυκά και κρητικά όργανα. Το οδοιπορικό εξπρές κλείνει με τι άλλο; Τα όμορφα Χανιά.

Spoiler alert: Στο βίντεο δεξιά, εμφανίζονται παραπάνω από μία πεθερές!

YABA TRAVEL TIPS

4 ΕΠΟΧΕΣ

4 ΜΕΡΕΣ

ROADTRIP

+250/ΑΤΟΜΟ

ΑΝΤΟΧΗ ΣΤΗ ΡΑΚΙ

ΟΧΙ