8 +1 Εξωπραγματικά Airbnb στην Ευρώπη | Yaba Travellers
Σαν λάτρεις των ιδιαίτερων πραγμάτων μας αρέσουν καταλύματα που θα μας προσφέρουν κάτι ξεχωριστό. Παρουσιάζουμε μερικά εξωπραγματικα Airbnb στην Ευρωπη!
Airbnb στην Ευρώπη
1646
post-template-default,single,single-post,postid-1646,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.2,woocommerce-no-js,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive
I N S P I R A T I O N

8 +1 Εξωπραγματικά Airbnb στην Ευρώπη

8 +1 Εξωπραγματικά Airbnb στην Ευρώπη

Η χαρά της ανακάλυψης που μας διακατέχει σε κάθε ταξίδι δεν περιορίζεται μόνο στον προορισμό αλλά και στα καταλύματα που επιλέγουμε κάθε φορά. Σαν λάτρεις των ωραίων και ιδιαίτερων πραγμάτων ψάχουμε να βρούμε καταλύματα που θα μας προσφέρουν κάτι ξεχωριστό, είτε από άποψη αισθητικής, είτε παροχών. Δοκιμάζουμε τα πάντα! Από ξενοδοχεία πολυτελείας μέχρι καλύβες πάνω στην θάλασσα και  σπίτια στο Airbnb. Παρακάτω σου παρουσιάζουμε μερικά εξωπραγματικα Airbnb  στην Ευρωπη που ελπίζουμε μία μέρα (σύντομα) να επισκεφθούμε!

Ταξιδιωτική Ασφάλεια
YABA EBOOK
YABA T-shirts & Hoodies

Δεντρόσπιτο στην Κορνουάλη


Εκεί ψηλά στο δέντρο σαν τα πουλιά σε ένα κουκλίστικο δεντρόσπιτο. Το συγκεκριμένο έχει πραγματικά όλο το πακέτο για να ζήσεις μια διαφορετική εμπειρία και για να το συμπεριλάβουμε στην λίστα μας με τα εξωπραγματικα Airbnb.

 

 

Σε ένα κάστρο του 15ου αιώνα στην Ιρλανδία


Για μία άκρως ιστορική διαμονή τι καλύτερο από ένα κάστρο στην μέση του πουθενά. Εσύ, το απέραντο πράσινο της Ιρλανδίας και ένα κάστρο. Θα μπορούσε να είναι και τίτλος από μυθιστόρημα.

 

 

 

Igloo στην Φιλανδία


 

Ναι, θα κάνει κρύο και δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από παγωμένα ποδαράκια αλλά ποιος δεν έχει παιδικό όνειρο να μείνει σε ένα Igloo;!

 

 

 

Παλιός πύργος στην Ιταλία


Στην γοητευτική Τοσκάνη δίπλα σε μία λίμνη θα βρεις τον δικό σου πύργο.  Η vintage αισθητική σε ταξιδεύει σε άλλες εποχές. Αναμφισβήτητα αξίζει μια θέση ανάμεσα στα εξωπραγματικα Airbnb.

 

 

 

Σπίτι με τρούλο στην Ιταλία


Ένα από τα αγαπημένα της λίστας! Η παραδοσιακής αισθητική της συγκεκριμένης περιοχής στην Απουλία της Ιταλίας κάνει αυτό τα κατάλυμα αυτής της περιοχής μοναδικά. Σκέψου λοιπόν ότι μπορείς να μείνεις και εσύ σε ένα τέτοιο!

 

 

 

Ξύλινη καλύβα στην Σουηδία


 

Για λίγη απομόνωση από τον έξω κόσμο, για περισυλλογή, ή ακόμη και για συγγραφή σε περιμένει η ξύλινη καλύβα σου.

 

 

 

Πλωτό σπίτι στο κέντρο του Άμστερνταμ


Άλλο ένα εξωπραγματικο Airbnb για εμάς τους Έλληνες τουλάχιστον. Μείνε σε ένα κανάλι στο Άμστερνταμ στο δικό σου luxury πλωτό σπίτι. Κάτι μας λέει ότι θα πιάσεις φιλίες με τα παπάκια…

 

 

 

Glamping στην Αγγλία


Σε μία φάρμα στo Βath της Αγγλίας ζήσε την μοναδική εμπειρία του glamping. Κοινώς την luxury version του camping! Γιατί όπως και να το κάνουμε έχει άλλη χάρη να ξυπνάς στην φύση.

 

 

 

Ανεμόμυλος στην Ολλανδία


Ένα ανεμόμυλος μόνο για εσένα! Άλλο ένα παιδικό όνειρο που μπορεί να γίνει πραγματικότητα στην επαρχία της Ολλανδίας. Πιο γραφικό γίνεται;!

 

Σύντομα ελπίζουμε να επισκεφθούμε κάποιο από αυτά τα εξωπραγματικα Airbnb  και να μοιραστούμε την εμπειρία μας. Ωστόσο, αν εσύ έχεις επισκεφθεί κάποιο ιδιαίτερο Airbnb θα χαρούμε να το μοιραστείς μαζί μας!

 

Αν ετοιμάζεσαι για επίσκεψη στην Κρήτη, δες και το δικό μας Airbnb στην Παλαιόχωρα Χανίων.