Πολιτική E-shop 1

ΠΟΛΙΤΙΚΗ E-SHOP

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Μπορείτε να πληρώσετε την παραγγελία σας μέσω pay pal ή με πιστωτική κάρτα, χρεωστική κάρτα, προπληρωμένη κάρτα εκδόσεως Visa, MasterCard, Maestro, American Express, όλων των τραπεζών.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗΣ

Αποστολές γίνονται μόνο εντός Ελλάδος. Όλα τα διαθέσιμα προϊόντα θα παραδοθούν εντός 10 εργάσιμων ημερών.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ & ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ

Τροποποίηση ή και ακύρωση της παραγγελίας σας είναι εφικτή εφόσον δεν έχει ξεκινήσει η αποστολή της από την εταιρία μας. Για να ακυρώσετε την παραγγελία σας θα πρέπει να μας στείλετε e-mail στο contact@yabatravellers.com, με θέμα ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ + τον αριθμό παραγγελίας σας.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Υπάρχει η δυνατότητα επιστροφής, για την ανταλλαγή ή την πλήρη επιστροφή χρημάτων, αρκεί να μας ενημερώσετε μέσα σε 10 ημερολογιακές ημέρες από την ημέρα παράδοσης των προϊόντων με βάση τα έγγραφα παραλαβής, με την προϋπόθεση ότι αυτά τηρούν τους πιο κάτω όρους.

Όλα τα προϊόντα για να μπορέσουν να επιστραφούν θα πρέπει να λαμβάνονται στην αρχική κατάσταση που παραλάβατε το προϊόν.

Για την επιστροφή των χρημάτων σας πρέπει να μας δηλώσετε το λογαριασμό στον οποίο θέλετε να γίνει η κατάθεση. Για τις επιστροφές είναι απαραίτητη η απόδειξη λιανικής.

Πριν την επιστροφή του προϊόντος θα πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας στο contact@yabatravellers.com

Μετά την καταχώρηση της παραγγελίας σας θα λάβετε αυτοματοποιημένο e-mail το οποίο θα αναφέρει τις λεπτομέρειες της παραγγελίας σας :

Επεξεργασία παραγγελίας: Όταν η παραγγελία σας έχει παραληφθεί και ελέγχεται  ως προς την ορθότητα της.

Ολοκληρώθηκε: Τα προϊόντα της παραγγελίας συλλέχθηκαν και έχουν δρομολογηθεί για αποστολή στο χώρο σας. Σε σημείωση θα αναγράφεται και ο αριθμός αποστολής απο την μεταφορική εταιρεία ΕΛΤΑ courier.