Που προτίμησαν να ταξιδέψουν οι Έλληνες το καλοκαίρι του 2017 | Yaba Travellers
Όλο και περισσότεροι Έλληνες προτιμούν να επενδύουν τα χρήματα τους, σε εμπειρίες.Που προτίμησαν να ταξιδέψουν οι Ελληνες το καλοκαίρι που πέρασε;!
1608
post-template-default,single,single-post,postid-1608,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.2,woocommerce-no-js,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Που προτίμησαν να ταξιδέψουν οι Έλληνες το καλοκαίρι του 2017

Που προτίμησαν να ταξιδέψουν οι Έλληνες το καλοκαίρι του 2017

yabatravellers_ebook_sidebar
chania_bank_300x250
Μπορεί οι Έλληνες να μην είμαστε ο πιο ταξιδιάρικος λαός αλλά αυτό είναι κάτι που με τα χρόνια αλλάζει. Όλο και περισσότεροι Έλληνες προτιμούν να επενδύουν τα χρήματα τους, σε εμπειρίες παρά σε υλικά αγαθά.  Άλλωστε τα ταξίδια και ιδίως τα αεροπορικά ταξίδια έχουν γίνει πολύ πιο οικονομικά και εφικτά. Επίσης, το καλοκαίρι είναι από τις αγαπημένες περιόδους των Ελλήνων για ταξίδια εντός αλλά και εκτός Ελλάδος!
Τώρα λοιπόν που πέρασε ένα ακόμη καλοκαίρι ήρθε η ώρα να δούμε που τελικά προτιμησαν να ταξιδεψουν οι Ελληνες. Τα στοιχεία που θα σας παραθέσουμε παρακάτω έρχονται από μία από τις αγαπημένη μας μηχανές αναζήτησης την  skyscanner!

Εντός Ελλάδος

Πρώτος προορισμός σε αναζητήσεις ήταν προς μεγάλη μας χαρά η Κρήτη. Το νησί μας λοιπόν ακολουθούν η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη και η Ρόδος. Η Χίος ήταν το νησί που ανέβηκε τις περισσότερες θέσεις στην κατάταξη σε σύγκριση με τα ίδια αποτελέσματα πέρυσι.  Μεγάλη άνοδος υπήρξε επίσης στις αναζητήσεις και για Σάμο και Αστυπάλαια!

Εκτός Ελλάδος

Οι προορισμοί εκτός Ελλάδος που προτιμησαν να ταξιδεψουν οι Ελληνες δεν μπορούμε να πούμε ότι αποτέλεσαν έκπληξη! Πρώτη σε αναζητήσεις ήταν η Λάρνακα, ενώ ακολούθησαν το Λονδίνο, η Ρώμη και η Νέα Υόρκη. Ο προορισμός δε που «ανέβηκε» τις περισσότερες θέσεις στην κατάταξη ήταν η Λισαβόνα, σε αντίθεση με το Βερολίνο που «έπεσε» αρκετές θέσεις σε σύγκριση με πέρυσι.

Αν θέλεις να δεις πιο αναλυτικά τα trend του καλοκαιριού του 2017 για τους Έλληνες πάτα εδώ!

I N S P I R A T I O N