Όλα όσα ήθελα να πω πριν το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής μας | Yaba Travellers
Δεν ήμουν και εξακολουθώ να μην είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι για να «ολοκληρωθείς» σε αυτή την ζωή χρειάζεται να βρεις το άλλο σου μισό
Όλα όσα ήθελα να πω πριν το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής μας
1567
post-template-default,single,single-post,postid-1567,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.2,woocommerce-no-js,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

Όλα όσα ήθελα να πω πριν το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής μας

Όλα όσα ήθελα να πω πριν το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής μας

yabatravellers_ebook_sidebar
chania_bank_300x250

Δεν ήμουν και εξακολουθώ να μην είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύουν ότι  για να «ολοκληρωθείς» σε αυτή την ζωή χρειάζεται να βρεις το άλλο σου μισό. Πιστεύω ότι ο μόνος τρόπος για να νιώσεις ολοκληρωμένος και ευτυχισμένος είναι να γνωρίσεις και να αποδεχθείς τον εαυτό σου.

Και όμως είμαστε εδώ, μερικές ώρες πριν ενώσουμε τις ζωές μας. Έτοιμοι να ξεκινήσουμε το μεγαλύτερο και πιο περιπετειώδες ταξίδι της ζωής μας. Γιατί επιλέξαμε ο ένας τον άλλο. Από όλους τους ανθρώπους που είχαμε την τύχη να γνωρίσουμε.

Επιλέξαμε να είμαστε συνοδοιπόροι, να είμαστε ομάδα, να κάνουμε όνειρα κοινά, αλλά και ξεχωριστά. Να κάνουμε όνειρα και σχέδια και να λέμε ο ένας στον άλλο, «θα βρούμε άλλο τρόπο» όταν τα πράγματα δεν πάνε καλά.

Να έχεις δίπλα σου έναν άνθρωπο που θα λέτε τις αλήθειες σας και τις μύχιες σκέψεις σας. Που η αλήθεια δεν θα δημιουργεί αποστάσεις αλλά θα σας κάνει πιο δυνατούς. Όσο σκληρή και αν είναι. Που θα ταξιδεύετε μαζί, αλλά και χώρια και θα ανταλλάσσετε εικόνες και σουβενίρ, χωρίς ζήλεια παρά μόνο ενθουσιασμό.

Που θα πορεύεστε παράλληλα, αλλά θα χαράσσετε και τις προσωπικές σας πορείες. Που θα στέκεται δίπλα σου να σε στηρίξει την τρέλα σου.

Που θα είναι εκεί δίπλα σου να σε κρατήσει όταν θα πέσεις και θα φας τα μούτρα σου. Όχι για να ικανοποιηθεί επειδή είχε δίκιο, αλλά επειδή καταλαβαίνει ότι έτσι θα δεις και εσύ αυτό που βλέπει.

Υπάρχει ένα σημείο ξέρεις, μία στιγμή που αν είσαι τυχερός θα ζήσεις. Είναι η στιγμή που συναντιέται ο σεβασμός, ο έρωτας και η πίστη.

Όλοι σου λένε θα παντρευτείς και θα δεις πως όλα θα αλλάξουν. Όλα αλλάζουν γιατί εμείς αφήσαμε όλη την μιζέρια γύρω μας να μας αλλάξει. Όλα τα κοινωνικά πρέπει και αντιλήψεις που κυριάρχησαν της αγάπης μας και της πίστης στην σχέση μας και κυρίως τον εαυτό μας. Γιατί ξεχάσαμε από πού ξεκινήσαμε; Γιατί τα κίνητρα μας δεν ήταν σωστά; Γιατί μαζεύτηκαν πολλοί σε ένα γάμο; Τα γιατί μπορεί να είναι πολλά. Η ευθύνη μόνο δική μας.

Όλα σε έναν και από έναν άνθρωπο. Τότε ξέρεις. Τότε απλά αδημονείς για το μεγαλύτερο ταξίδι της ζωής σου. Ένα ταξίδι πίστης στον άνθρωπο. Πίστη στις δυνατότητες μας.

I N S P I R A T I O N