7 πράγματα που κάνει ένας Ονειροπόλος Ταξιδεύτης | Yaba Travellers
Ταξιδευτής = αυτός που ταξιδεύει από επιθυμία να γνωρίσει νέους τόπους και αγαπά την περιπέτεια. Είσαι και εσύ ένας ονειροπόλος ταξιδευτής;
πράγματα που κάνει ένας Ταξιδεύτης
1544
post-template-default,single,single-post,postid-1544,single-format-standard,theme-bridge,bridge-core-3.1.2,woocommerce-no-js,,qode_grid_1400,qode_popup_menu_text_scaledown,footer_responsive_adv,transparent_content,columns-3,qode-theme-ver-30.1,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-7.1,vc_responsive

7 πράγματα που κάνει ένας Ονειροπόλος Ταξιδεύτης

7 πράγματα που κάνει ένας Ονειροπόλος Ταξιδεύτης

yabatravellers_ebook_sidebar
chania_bank_300x250

Ταξιδευτής = αυτός που ταξιδεύει από επιθυμία να γνωρίσει νέους τόπους


Έχει το διαβατήριο του κοντά στην εξώπορτα του σπιτιού, ή εναλλακτικά σε κάποιο εμφανές σημείο.

Λες και αύριο θα σηκωθεί από το κρεβάτι και θα πάρει την επόμενη διαθέσιμη πτήση (να ξέρεις ότι μπορεί και να το κάνει). Ο ονειροπόλος ταξιδευτής θεωρεί φυσιολογικό να έχει το διαβατήριο του στο κομοδίνο, στο τραπέζι του σαλονιού, μέχρι και στην παπουτσοθήκη (σαν εμάς καλή ώρα!).

Έχει 15 διαφορετικά ταξιδιωτικά app στο κινητό του

Μιας και τα ταξίδια απασχολούν κατά πολύ το μυαλό του κατεβάζει app για αναζήτηση εισιτηρίων, συνήθως χωρίς συγκεκριμένο προορισμό και με την ελπίδα να πέσει πάνω σε κάποια εκπληκτική προσφορά. Δεν μένει εκεί όμως! Έχει app για ξενοδοχεία, για local guides, GPS και ότι άλλο ξυπνήσει το ονειροπόλο πνεύμα του.

Ξέρει που βρίσκεται μέχρι και το Τζιμπουτί (κοινώς ξέρει από γεωγραφία)

Όταν έχεις περάσει ώρες από τη ζωή σου χαζεύοντας τον παγκόσμιο χάρτη, ταξιδιωτικά portal και αεροπορικά εισιτήρια είναι φυσιολογικό να έχεις γίνει travel nerd. Μπορεί λοιπόν στην 5η δημοτικού να απέτυχε σε εκείνο το τεστ γεωγραφίας, τώρα όμως θα έπαιρνε και αυτοκόλλητο-καρδούλα από την δασκάλα. Εύγε!

Δεν τον ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο προορισμός

Και βέβαια έχει προορισμούς όνειρο, όμως πάνω απ’ όλα είναι ταξιδευτής. Τον ενδιαφέρει δηλαδή το ταξίδι και ξέρει ότι κάθε διαδρομή μπορεί να του προσφέρει κάτι ξεχωριστό. Στο τέλος της ημέρας δεν έχει σημασία που έχει πάει, αλλά τι αναμνήσεις έχει δημιουργήσει. Όποτε τι Πάργα, τι Πράγα!

Δεν τον πειράζει να ταξιδεύει και μονάχους-μονάχους

Η παρέα για τον ονειροπόλο ταξιδευτή είναι optional. Αν θέλει πολύ να κάνει ένα ταξίδι θα το κάνει και χωρίς συνοδεία. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν εκτιμά την καλή παρέα, ή ότι είναι ακοινώνητος. Σημαίνει απλώς ότι δεν μπορεί να αφήσει χαμένη ταξιδιωτική ευκαιρία! Επίσης να σημειωθεί ότι δεν του αρέσουν τα οργανωμένα group, προτιμά να ανακαλύπτει και να ζει την κάθε περιπέτεια.

Προτιμά τα ταξιδιωτικά δώρα από οτιδήποτε άλλο

Εντάξει, η αλήθεια είναι πώς δεν θέλει και πολύ φαντασία αφού μιλάμε για το πάθος του. Από μαξιλαράκι ύπνου για το αεροπλάνο, μέχρι εισιτήρια και θήκη για το διαβατήριο του. Όλα τα travel relevant αντικείμενα κάνουν χαρούμενο έναν ονειροπόλο ταξιδευτή. Άλλωστε τον φέρνουν πιο κοντά στο όνειρό του. Να ταξιδεύει!

Πριν ξεκινήσει το ταξίδι του έχει ήδη σκεφτεί το επόμενο

Είναι λίγο ανυπόμονος και η οργάνωση του εκάστοτε ταξιδιού του προκαλεί μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό. Διαβάζει που να πάει τι να δει και ψάχνει από πολλαπλές πηγές ώστε να βρει τα κρυμμένα διαμάντια. Το να σκέφτεται προορισμούς που θα μπορούσε δυνητικά να βρεθεί τον χαλαρώνει και τον ενθουσιάζει παράλληλα. Τον διακατέχει μία συνεχής δίψα και ανάγκη για ανακάλυψη. Μπορεί λοιπόν να τον δεις να κανονίζει ταξίδι, ενώ βρίσκεται ήδη σε ταξίδι!

Extra tips Μήπως τελικά είσαι και εσύ ένας ονειροπόλος ταξιδευτής;!
I N S P I R A T I O N